Godt nyt til Apple reparations-butikker

Tilføjet d. 14/07/2020 af: (MB) Administrator

Gode nyheder til forbrugere af Apple produkter i ind- og udland.

Så er der godt nyt til de forskellige reparations-butikker i Europa inklusiv Danmark.

Apples Independent Repair Provider Program forøger sig nemlig nu i Europa. Nu bliver det snart muligt og få repareret sin iPhone eller iPad med originale reservedele flere steder, som det så ud før så var det kun i Elgiganten og Apples egne forretninger hvor man kunne få repareret sin iPhone eller iPad med originale reservedele, nu er det hele dog vendt på hovedet.

Nu ser det snart lysere ud for de forbrugere der ønsker og få repareret sit Apple-Produkt med originale reservedele


Apple skal åbne op for flere muligheder “Vi er glade for at kunne udvide vores uafhængige reparations-ordning til flere steder i USA og til virksomheder i hele Europa og Canada,” sagde Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer. “Når en kunde har brug for en reparation, skal vi kunne tilbyde forskellige muligheder, der ikke kun passer til vedkommendes behov, men også er en garanti for sikkerhed og kvalitet, så deres iPhone kan bruges så længe som muligt.” Det betyder i praksis at det i fremtiden vil blive langt nemmere og få repareret sit Apple-produkt med originale steder, som f.eks. batteri eller skærm, det har ikke kunne lade sig gøre før og samtidig bevare garantien på sit produkt.

Apple giver gratis uddannelse til de seriøse reparations-butikker der ønsker og reparere Apple-produkter med originale reservedele og special værktøj

Hvis man som seriøs reparations-butik ønsker og reparere og servicere Apple-produkter, så er der snart gode muligheder for det, Apple giver nemlig gratis uddannelse til de få seriøse reparations-butikker der ønsker og blive certificeret reparatører og dermed opnå tilladelse til og reparere med originale reservedele og værktøj. Hvis man som seriøs virksomhed ønsker og opnå denne tilladelse, skal man først og fremmest have en certificeret Apple tekniker med på holdet, ellers vil det som det ser ud nu ikke være mulighed for at kvalificere sig til ordningen.